PRESS DAYS⎪FAVORITES SS16

2:07 PM Laetitia V. 0 Comments

Press days is one of my favourite times of the years, next to Christmas and my birthday. Do you really have to ask why? I get to see what will be in stores before other people and already make up my mental wish-list! I'm really grateful for this huge opportunity that's been given to me and I enjoy it every time. Plus, lots of foodies and drinks! As always, there are some items that really caught my eye and I made a little selection of some of my favourite pieces - and this is really just a small selection.
You can find all my pictures on Facebook in a week!

Issey Miyake Bao Bao bags - Vitamin A bra - Only jacket - Linde Gallery bag - Liberty Garden cardigan - Haka ceramics
De persdagen is een van mijn favoriete tijden van het jaar, naast Kerstmis en mijn verjaardag. Moet je echt vragen waarom? Ik krijg voor andere mensen te zien wat er in de winkels gaat hangen en kan al een mentale wish-list maken! Ik ben echt dankbaar voor deze grote kans die ik krijg en ik geniet er elke keer van. Plus, veel foodies en drankjes! Zoals gewoonlijk zijn er een aantal items die me echt zijn opgevallen en ik heb een kleine selectie gemaakt van een paar van mijn favoriete stuks - en dit is echt een kleine selectie.

Binnen een week kun je al mijn foto's op Facebook vinden!

Issey Miyake Bao Bao tassen - Vitamin A beha - Only jas - Linde Gallery tas - Liberty Garden cardigan - Haka keramiek