VANS X DISNEY

3:59 PM Laetitia V. 0 Comments

When I think of collaborations with Disney, I usually imagine something quite childish with lots of bright colors. When I think of Vans, I imagine something more edgy and tough. How are those two going to collaborate? I really couldn't imagine what it would look like.

How surprised I was to see that this Young at heart-collection kept the edgyness of Vans with the playful touches of some of our favorite Disney-characters. The classic duo Mickey and Minnie is of course very much present, but they also thought of Donald Duck, Pluto, Goofy and Winnie De Poeh! The collection consists of a few items going from shoes to clothes and accessories. Disney brings out the best childhood memories and to keep the memory going, there are also a few kids items!

Young at Heart-collection is available in stores


Wanneer ik denk aan samenwerkingen met Disney, beeld ik mij meestal iets vrij kinderachtig in met veel felle kleuren. Wanneer ik denk aan Vans, beeld ik mij iets in dat meer edgy en stoer is. Hoe deze twee gaan samenwerken? Ik kon mij echt niet voorstellen hoe het er uit zou zien.

Hoe verbaasd ik was toen ik zag dat deze Young at Heart-collectie de edgyness van Vans heeft behouden met speelse toetsen van enkele van onze favoriete Disney-figuren. Het klassieke duo Mickey en Minnie is natuurlijk zeer aanwezig, maar ze hebben ook gedacht aan Donald Duck, Pluto, Goofy en Winnie De Poeh! De collectie omvat een aantal items gaande van schoenen tot kleren en accessoires. Disney brengt de beste jeugdherinneringen naar boven en om deze herinneringen te laten voortduren, zijn er ook een aantal kinderitems!

Young at Heart-collectie is beschikbaar in de winkels