Fashion

Sportswear

2:57 PM Laetitia Vanopphem 0 Comments


Every week we find many novelties in the endlessly big lifestyle world. That's why on Sunday we show you the item that caught our eye. This week, Laetitia is looking for a fashionable sporty outfit.

So I've been thinking about getting a gym membership. Only thing is, I'm not sure whether I will actually go to the gym and get my money's worth. To help me be more enthusiastic about it - I've never quite been a sporty spice and especially not alone - I need an outfit. And would you look at that, I found me something fabulous!


Iedere week ontdekken we tal van nieuwigheden in de eindeloos grote lifestyle-wereld. Daarom tonen wij jullie op zondag hét item dat ons opviel. Deze week zoekt Laetitia een modieuze sportieve outfit.

Ik speel al een tijdje met het idee om lid te worden van een fitnessclub. Probleem is, ik ben niet zeker of ik ook echt zal gaan en mijn geld er uit zal halen. Om mij te helpen er enthousiaster over te zijn - Ik ben nooit echt een sporty spice geweest en vooral niet alleen - heb ik een outfit nodig. En kijk eens aan, ik heb iets fabulous gevonden!


You Might Also Like

0 comments: