PRESS DAYS⎪FAVORITES SS15

11:02 AM Laetitia V. 0 Comments

Press Days were a little while ago and today I'm showing you what I would love to see hanging in my closet - although I will probably need to make some space before. If you listen very carefully, you can already hear my credit card screaming in agony.
My selection: Scapa printed blouse, Diamanti Per Tutti rose gold ring, Ella Luna strapless dress, Esprit pastel coat, Gold Hawk harem pants, Selected dungarees, Wouters & Hendrix minimalistic ring
De persdagen waren een tijdje geleden en vandaag laat ik jullie zien wat ik graag in mijn kast zou zien hangen - hoewel ik waarschijnlijk eerst plaats zal moeten maken. Als je heel goed luistert, kun je mijn kredietkaart al horen schreeuwen van de pijn.

Mijn selectie: Diamanti Per Tutti rose gouden ring, Ella Luna strapless jurk, Esprit pastel jas, Gold Hawk harem broek, Scapa geprinte blouse, Selected overall, Wouters & Hendrix minimalistische ring