Event,

EVENT⎪GEHAKT BY WIM BALLIEU

10:30 AM Laetitia Vanopphem 0 Comments

This weekend began with a blast at the Balls & Glory in Antwerp. Wim Ballieu organised a fun workshop to launch his new book GEHAKT.

He and his team chose five fun recipes from the book and we could recreate them in his own restaurant for the reception an hour later.
 So all hens on deck, we started working on the peas and minced lamb meat samosa style. We didn't quite follow the recipe as in the book, but more on how Wim told us how to do it as we had to work fast.
After our cooking workshop, we tasted the different snacks and Shanah fangirled about Wim a little more before we had to leave.
Ons weekend begon met een knal in de Balls & Glory in Antwerpen. Wim Ballieu organiseerde een leuke workshop om zijn nieuw boek GEHAKT te lanceren.

Hij en zijn team kozen vijf leuke recepten uit het boek en wij konden deze dan namaken in zijn eigen restaurant voor de receptie een uur later.
Dus alle hens aan dek, we begonnen te werken aan de erwten en lamsgehakt samosa style. We volgden niet helemaal het recept zoals in het boek staat, maar eerder hoe Wim ons vertelde dat we moesten werken omdat we snel moesten zijn.
Na onze kookworkshop proefden we van de verschillende hapjes en Shanah fangirlde nog even over Wim voor we moesten vertrekken.

You Might Also Like

0 comments: