Vier de mannelijke Valentijn met Steak and Blowjob Day

5:52 PM Laetitia V. 0 Comments

Valentijn is de ultieme vrouwenfeestdag, maar mannen, vrees niet! Vrijdag 14 maart is Steak and Blowjob Day, de dag waarop de rollen omgedraaid worden. 
Op Valentijn worden alle vrouwen, zowel de minnaressen als de echtgenotes, in de bloemetjes gezet door hun geliefde partner. Niet helemaal eerlijk tegenover de mannen, dus verscheen zo’n vier jaar geleden de mannelijke variant. Deze wordt een maand na Valentijn gevierd.
Smullen maar 
Op 14 maart is het dan internationale Steak and Blowjob Day, waar de mannen steak op hun bord krijgen en daarna in bed eens extra verwend worden. De feestdag wint aan bekendheid dankzij de inventieve strategieën van de onbekende oprichters: een heel actieve Facebookpagina met 86 419 likes, een Twitter-pagina met 2 283 volgers en een website met allerlei tips en tricks. Je vindt er terug op welke manieren je een steak moet bakken en hoe je de perfecte blowjob geeft. De feestdag heeft ook zijn eigen lied. Alle vrouwen richting keuken en slaapkamer dus! Afijn, voor één dag dus.
Foto: Facebook