TV-TIPS van 24 tot 30 maart: Boer Zkt voor 10e keer Vrouw

4:09 PM Laetitia V. 0 Comments

Deze week is een week boordevol steengoede films. Van ontrouw die de familie in gevaar brengt naar wezen die de wereld willen verkennen. Maar de week begint toch wel met het tiende seizoen van Boer Zkt Vrouw. 
Maandag 24 maart: Boer Zkt Vrouw (VTM)
Het tiende seizoen van de populaire zoektocht naar liefde start vanavond. Dina Tersago stelt zes nieuwe boeren en boerinnen voor die we ware hopen te vinden. Na deze aflevering kunnen geïnteresseerden massaal brieven sturen naar de gewenste boer/boerin. (20u35 tot 21u45)

Dinsdag 25 maart: Chloe (Vitaya) 
Wanneer Catherine vermoedt dat haar man vreemdgaat, roept ze de hulp in van de prostituee Chloe om hem te verleiden. Zijn ontrouw brengt haar op het idee om haar eigen sensualiteit te herontdekken. (21u00 tot 22u40)

Woensdag 26 maart: Source Code (2BE) 
Colter Stevens is geselecteerd voor Source Code, een programma waarmee je een andere identiteit aanneemt tijdens de laatste acht minuten van je leven. Stevens moet achterhalen wie de trein naar Chicago heeft opgeblazen. (20u35 tot 22u25)

Donderdag 27 maart: De Uil van Athena: Sound of Torture (Canvas) 
Deze documentaire van Keren Shayo volgt vluchtelingen uit Eritrea die ontvoerd worden door bedoeïenen in de Sinaïwoestijn. Deze woestijnbewoners eisen losgeld van de families in ruil voor de vrijlating. (23u15 tot 00u15)

Vrijdag 28 maart: Point Break (één)
Een bende bankovervallers, die zichzelf de ex-presidents noemen, teisteren Los Angeles. Aangezien de FBI vermoedt dat het om surfers gaat, moet de jonge medewerker Johnny Utah in het surfmilieu infiltreren. (23u20 tot 01u20)

Zaterdag 29 maart: The Cider House Rules (Vitaya) 
Dokter Wilbur Larch is hoofd van een tehuis voor weeskinderen en vrouwen die ongewenst zwanger zijn. Wilbur wil de wezen een goede thuis bezorgen, maar besluit een van hen zelf op te voeden. Helaas is de wees er niet helemaal mee gediend. (22u15 tot 00u25)

Zondag 30 maart: Breakout Kings (2BE) 
De Breakout Kings moeten in deze aflevering een moderne Bonnie en Clyde tegenhouden voor deze te veel moorden plegen. Het wordt een race tegen de tijd en tegen andere overheidsinstanties om het koppel als eerste op te pakken. (Van 23u55 tot 00u40)