TV-TIPS van 17 tot 23 maart

2:54 PM Laetitia V. 0 Comments

Of je nu houdt van zangprogramma’s, entertainment of een goede filmklassieker, deze week is er voor ieder wat wils. Zak onderuit bij de laatste Wauters vs. Waes of organiseer een midweek filmavondje met Pulp Fiction. 
Maandag 17 maart: Wauters vs. Waes (VTM) 
De laatste aflevering van Wauters vs. Waes waar Koen Wauters en Tom Waes elkaars grenzen aftasten en uitdagen. Wie zal het spel winnen? Wordt het de populaire presentator of de bedenker van het populaire programma Reizen Waes? (20u35 tot 21u45)

Dinsdag 18 maart: Koppen XL (één) 
De reportage van de week kreeg de titel Moordend verkeer. Jonge chauffeurs die te snel rijden en ongelukken veroorzaken, het is niet nieuw maar blijft actueel. Britse presentatrice Sophie Morgan ondervondt zelf de gevolgen en bezoekt daders en overlevenden van ongevallen. (22u30 tot 23u00)

Woensdag 19 maart: Pulp Fiction (2BE) 
Twee huurmoordenaars moeten de vrouw van hun baas in het oog houden. Ondertussen verbreekt een bokser de deal om zijn match te verliezen en overvalt een koppel een wegrestaurant. Quentin Tarantino bewijst met deze klassieker dat hij de master of violence is. (22u30 tot 01u10)

Donderdag 20 maart: When in Rome (VIJF) 
De New Yorkse Beth Harper heeft absoluut geen geluk in de liefde. Maar daar komt verandering in wanneer ze in Rome een paar munten in de fontein der liefde gooit. Plots heeft Beth een hele horde aanbidders achter haar aanlopen. (20u35 tot 22u25)

Vrijdag 21 maart: The Voice van Vlaanderen (VTM) 
De blind auditions zijn na zes afleveringen afgelopen, let the battles begin! In de volgende afleveringen moeten de coaches hun team met de helft verminderen. (20u35 tot 22u25)

Zaterdag 22 maart: EuroTrip (2BE) 
Scott Thomas is een Amerikaanse tiener die al een tijdje mailt met zijn pennenvriend in Berlijn, Mi(e)ke. De Berlijnse mailt dat ze hem wel ziet zitten, maar Scott denkt dat Mieke een jongen is met de naam Mike. Wanneer hij zijn fout inziet, reist hij door heel Europa om haar te zien. (18u55 tot 20u40)

Zondag 23 maart: My Teen Is Pregnant and So Am I (Vitaya) 
Zwangere vrouwen hebben het al moeilijk en als ze dan nog eens te maken krijgen met een zwangere tienerdochter, is het hek helemaal van de dam.