Nieuwe borsten? TV Familie geeft plastische ingrepen weg

4:42 PM Laetitia V. 0 Comments

KORT NIEUWS - TV Familie stunt met een gigantische promo-actie. Lezers van het weekblad kunnen vanaf woensdag 2 april gedurende vier weken schoonheidsingrepen winnen, waaronder een borstcorrectie.
TV Familie-lezers kunnen verschillende ingrepen winnen, gaande van een borst- of ooglidcorrectie tot een botox-behandeling, een facelift of tandbleaching. De hoofdprijs is 4.000 euro waard. Iedereen die het blad koopt, wint sowieso een schoonheidsprijs in de vorm van beautyproducten. Voor de plastische ingrepen moeten de deelnemers zich aanmelden op een website via een code die op een bijgevoegde kraskaart staat. Op die website moeten ze dan aanduiden welke ingreep ze willen winnen. Per ingreep wordt één gelukkige winnaar gekozen.

Dromen realiseren 
Na de verloting geldt de gebruikelijke procedure van een plastische ingreep, meldt hoofdredacteur Gregory Lievens in De Morgen. De chirurg houdt dan een intakegesprek met de winnaar en oordeelt of de persoon in kwestie wel in aanmerking komt voor de ingreep. Daarna krijgt de patiënt begeleiding bij de verdere stappen. Het weekblad wil naar eigen zeggen vooral dromen waarmaken met deze actie.
Niet meer verboden 
Plastische ingrepen promoten is pas sinds kort opnieuw toegestaan. In mei vorig jaar vernietigde het Grondwettelijk Hof de wet die reclame voor plastische chirurgie verbiedt. Lievens reageerde in De Morgen op de commotie: “Sommigen zullen het als oppervlakkig bestempelen, of als een verkeerd signaal naar de maatschappij toe. Ten onrechte vind ik. We houden ons niet bezig met kritiek. Het gaat niet om mooi of lelijk. Wel met zich goed voelen als persoon, als vrouw.”
Foto: Twitter