Drijf eens een duivel uit: TV-TIPS van 31 maart tot 6 april

5:16 PM Laetitia V. 0 Comments

Jongeren die duivels uitdrijven, burgemeesters die kookles krijgen en een klassieker op zondag om de vakantie in te luiden. Beter kan deze week bijna niet. 
Maandag 31 maart: Vind mijn Familie (VTM) 
Je familie uit het oog verliezen is een heikel punt. Francesca Vanthielen brengt in dit programma families weer bij elkaar. Hopelijk loopt het elke keer goed af. (20u35 tot 21u35)

Dinsdag 1 april: Teen Exorcists (Vitaya) 
Drie tieners hebben een wel heel vreemde passie: exorcisme. Brynne, Tess en Savannah trainen al jaren om duivelse geesten uit te drijven en trekken de straat op om mensen van hun kwellingen te bevrijden. (22u45 tot 23u45)

Woensdag 2 april: Criminal Minds (VIER) 
Deze aflevering draait rond twee onthoofdingen: die van de politiecommissaris en van een verdwenen jongeman. Het Behavioral Analysis Unit moet een nieuwe seriemoordenaar opsporen en tegenhouden voor er nog meer slachtoffers vallen. (22u50 tot 23u45)

Donderdag 3 april: Under the Tuscan Sun (VIJF) 
Schrijfster Frances Mayes krijgt sinds haar scheiding geen woord meer geschreven. Na een reis naar Toscane, koopt ze daar een villa om opnieuw te beginnen. Maar of dat helemaal van een leien dakje, is nog maar de vraag. (20u35 tot 22u50)

Vrijdag 4 april: Les femmes du 6ème étage (Canvas) 
Wanneer Jean-Louis Joubert kennismaakt met de Spaanse vrouwen op de zesde verdieping van zijn gebouw, beseft hij dat hij maar een saai leven leidt. De vriendschap die tussen hen bloeit, zorgt voor een radicale omkeer. (20u40 tot 22u25)

Zaterdag 5 april: Chez Piet (VIER) 
Piet Huysentruyt leert de burgemeesters van de Komen Eten-week hoe ze hun recepten kunnen verbeteren. Ideaal om inspiratie op te doen voor een stevige zondagmaaltijd. (20u00 tot 20u50)

Zondag 6 april: Ocean’s Eleven (VIER) 
Een klassieker om de week mee te eindigen en de paasvakantie te beginnen. Danny Ocean wil net na zijn vrijlating een grootse coup slaan door drie casino’s tegelijkertijd te overvallen. (Van 15u10 tot 17u10)